تفاهم نامه راه اندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علم و هنر، در جلسه‌ای با حضور رئیس پارک علم و فناوری و رئیس دانشگاه علم و هنر به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، تفاهم نامه راه اندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علم و هنر، در جلسه‌ای با حضور رئیس پارک علم و فناوری و رئیس دانشگاه علم و هنر در محل دانشگاه به امضا رسید.

«دکتر اشعاری» رئیس دانشگاه علم و هنر در این جلسه با اشاره به تحصیل بیش از شش هزار دانشجو در این دانشگاه در رشته های مختلف، ظرفیت های دانشگاه علم و هنر استان را به عنوان یکی از بزرگترین واحدهای آموزش عالی استان تشریح کرد.

اشعاری در این نشست به رویکرد دانشگاه در سالهای اخیر اشاره و توسعه اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان و فناوران را از اهداف اصلی ایجاد مراکز نوآوری و کارآفرینی دانست. از طرفی توسعه رشته های میان رشته ای و همچنین سازگار با زیست بوم اشتغال و کارآفرینی منطقه و استان یزد را از برنامه های این دانشگاه در مهیا نمودن اهداف مذکور شمرد.
رییس دانشگاه علم و هنر با تاکید بر این که،  این دانشگاه  یک دانشگاه غیرانتفاعی و غیردولتی وابسته به جهاددانشگاهی است، تصریح نمود:  دولت سیزدهم برنامه های بسیار خوبی برای حمایت از مجموعه های غیر دولتی به ویژه دانشگاه و موسساتی که در حوزه اشتغال و کارآفرینی و حل مساله گام بر می دارند، در دست اقدام دارد. بنابراین امیدواریم با حمایت معنوی نهادهای علمی و سیاست گذار ملی و استانی، گامهای موثرتری  در توسعه اشتغال و کارآفرینی  بویژه برای دانشجویان و دانش آموختگان صورت پذیرد.

وی با اشاره به تدارک مقدمات لازم نظیر تامین فضای فیزیکی، ابراز امیدواری کرد که با ادامه حمایت ها و همراهی های پارک علم و فناوری یزد، مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه علم و هنر در آینده ای نزدیک بتواند در خدمت فناوران، نوآوران و کارآفرینان جوان قرار گیرد.

«دکتر میر غفوری» رئیس پارک علم و فناوری یزد، در این دیدار با اشاره به سیاست های پارک علم و فناوری برای توسعه زیست فناوری و نوآوری در استان، بر همکاری جدی با مراکز آموزش عالی برای کمک به دانشجویان و اعضای هیات علمی جهت راه اندازی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان تاکید نمود.

وی با اشاره به شرایط و ظرفیت های خاص دانشگاه علم و هنر اظهار امیدواری کرد که مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه بتواند به نمونه موفق در میان مراکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاهی در سطح استان تبدیل شود.