برای تعامل علمی، فرهنگی و اجتماعی بین دانشگاه علم و هنر با دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان یزد، تفاهم نامه همکاری امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، همزمان با آغاز هفته وحدت و در چهارمین روز از هفته فراجا، در راستای برقراری ارتباط هدفمند میان حوزه های امنیت و دانش ضمن فراهم نمودن زمینه های کاربردی شدن علوم براساس مقتضیات و شرایط جامعه، نشست هم‌اندیشی و تعامل فرماندهی انتظامی استان یزد با مراکز آموزش عالی، مدیران فرهنگی و اجتماعی استان یزد برگزار شد و در این نشست تفاهم نامه ای میان فرماندهی انتظامی استان یزد و دانشگاه علم و هنر منعقد شد.

عباسعلی بهدانی فرد فرماندهی انتظامی استان یزد گفت: هدف از انعقاد تفاهم‌نامه در راستای تعامل علمی، فرهنگی و اجتماعی بین مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی استان با فرماندهی انتظامی و بهره‌مندی از امکانات و توانمندی‌های فرهنگی و اجتماعی یکدیگر در زمینه‌های علمی، پژوهشی و آگاه‌سازی و نیز تبادل تجربیات طرفین در راستای حصول به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

محور‌های مشارکت و همکاری این تفاهم‌نامه در راستای همکاری مشترک در برگزاری میزگرد‌های علمی، همایش‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، پژوهشی و نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی، استفاده از استادان مطرح دانشگاهی برای برگزاری جلسات ارتقای دانش، هوشمندسازی و بهداشت روان کارکنان پلیس و ارائه مقالات علمی و پژوهشی و ترویجی به منظور درج در فصلنامه دانتش انتظامی یزد و در نهایت صدور گواهی‌های آموزشی مشترک برای دوره‌های آموزشی مورد نظر فراجا بیان شد.

سردار عباسعلی بهدانی‌فرد فرمانده انتظامی استان یزد در ابتدای مراسم با قدردانی از همراهی رؤسای دانشگاه‌ها و مدیران نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی با فرماندهی انتظامی استان به‌خصوص در حوادث و اغتشاشات اخیر به ارتباط تنگاتنگ حوزه امنیت با فرهنگ‌سازی جامعه اشاره کرد و گفت: استان یزد به عنوان استان دارالعباده و دارالعلم در بخش آموزشی، فرهنگی و دانشگاهی در کشور بسیار زبانزد است و انتظار داریم که مسئولان خاصه قشر دانشگا‌ه و مراکز آموزش عالی با ایجاد هم‌افزایی و تعامل با یکدیگر در مقایسه با سایر نهاد‌های جامعه نقش بسیار مهمی در این راستا ایفا کرده و کارها با دقت و حساسیت بیشتری انجام شود.