کارگاه آموزشی داستان ناتمام کنکور با هدف توانمندسازی مشاوران تحصیلی کنکور به مدت دو ساعت به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دوره آموزشی با موضوع «داستان ناتمام کنکور» با حضور «دکتر احمد صادقی»، مشاور تحصیلی و عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در تاریخ 21 تیرماه  به میزبانی دانشگاه علم و هنر و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان یزد برگزار گردید.

«دکتر آزاده ابویی» عضو هیات علمی و مدیرگروه آموزشی مشاوره دانشگاه علم و هنر، در این خصوص افزود: این سمینار دو ساعته به بررسی نگرش رایج درباره انتخاب رشته کنکور به روش مرسوم ارائه گردید و به معرفی نظریات جدید مشاوره، مسیر شغلی در انتخاب رشته تحصیلی با حضور مشاورین محترم دبیرستانهای استان یزد، پرداخته شد.

دکتر ابویی در خصوص هدف از تشکیل این کارگاه آموزشی اشاره کرد: این کارگاه آموزشی با هدف توانمندسازی مشاوران برگزار شد که از اهداف بلندمدت دانشگاه علم و هنر می باشد. دانشگاه علم و هنر در نظر دارد گامهای ارزنده ای در جهت توانمندسازی مشاوران بردارد. امید است در آینده ای نزدیک میزبان جناب آقای دکتر احمد صادقی جهت برگزاری کارگاه های مرتبط دیگر باشیم.