در راستای معرفی دانشجویان و دانش آموختگان برتر دانشگاه علم و هنر در زمینه کسب و کار، مسابقه فیلم کوتاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دکتر محمود اشعاری رییس دانشگاه در خصوص مسابقه فیلم کوتاه اشاره کرد: در راستای آشنایی و معرفی دانشجویان و دانش آموختگان برتر و همچنین کمک به کسب و کارهای آنها و تقدیر از آنها، مسابقه فیلم کوتاهی برگزار میشود.

وی ابراز نمود: افراد می توانند با در دست داشتن دوربین فیلمبرداری و یا حتی تلفن همراه براساس قالب ذکر شده در مدت یک الی 5 دقیقه به ارائه و معرفی خود بپردازند و در صورت وجود، تاثیر دانشگاه علم و هنر را در موفقیت خود بیان نموده و از راه های ارتباطی اعلام شده در اطلاعیه وب سایت دانشگاه https://sau.ac.ir/short_film.html کلیپ خود را ارسال نمایند.

اشعاری در خصوص برندگان این مسابقه گفت: از میان کلیپ­های ارسالی ده کلیپ برتر انتخاب و از برگزیدگان حمایت های مالی و معنوی صورت خواهد گرفت. ​ویدئوکلیپ­های انتخاب شده در وب سایت و صفحات مجازی دانشگاه به عنوان تبلیغ و کمک به کسب و کار دانش آموختگان و دانشجویان منتشر و از نفرات برتر علاوه بر معرفی، در مراسم و رویدادهای دانشگاه تقدیر به عمل خواهد آمد و به نفرات اول تا سوم به ترتیب 30،000،000 ریال، 25،000،000 ریال، 20،000،000 ریال و سایر نفرات برتر هر کدام 5،000،000 ریال جوایز نقدی اهدا خواهد شد.