«دکتر محمود اشعاری» در پیامی سالروز ارتقاء موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان یزد به دانشگاه علم و هنر را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «دکتر محمود اشعاری» سالروز ارتقاء موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی به دانشگاه علم و هنر را به تمامی دانشجویان، اساتید، کارکنان و اعضای هیات علمی این دانشگاه تبریک گفت.

رئیس دانشگاه علم و هنر یزد در سالی که مزین به شعارتولید، دانش بنیان و اشتغال از سوی مقام معظم رهبری نام گذاری شده است، گفت: دانشگاه علم و هنر طی سالیان پر برکت عمر خود در راستای پیشبرد اهداف آموزش عالی و ایفای مسئولیت اجتماعی در مسیر تعالی و رشد کمی و کیفی اهتمام وافر داشته و این مهم بدون مشارکت و مساعدت عوامل مختلف مقدور و میسر نبوده است. دانشگاه علم و هنر یزد  همانند گذشته با بهره مندی از کلیه ظرفیت های ارزشمند علمی، پژوهشی، فرهنگی و آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی به عنوان نهادی برآمده از انقلاب اسلامی به دنبال تحقق اقتصاد دانش بنیان بویژه در حوزه صنعت استان یزد می باشد.

اشعاری ابراز امیدواری نمود تا با رویکرد جدید دانشگاه در حوزه کارآفرینی و اشتغال شرکتهای دانش بنیان و با بهره مندی از کلیه ظرفیت های ملی و استانی مراکز رشد، مراکز نوآوری و شتابدهی در راستای تحقق برنامه های ارزشمند دولت سیزدهم در حوزه مهارت آموزی و حمایت از جوانان خلاق و کارآفرین  و همچنین اشتغال دانشجویان و دانش آموختگان اقدامات موثری را به سرانجام مطلوب برسانیم .

دکتر محمود  اشعاری با اشاره به اینکه این دانشگاه با سابقه سه دهه فعالیت در استان یزد یکی از دانشگاه های کارآفرین و نسل سوم محسوب می شود خاطرنشان کرد: براساس برنامه رصد اشتغال دانش آموختگان که توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده، دانشگاه علم و هنر یزد رتبه های تک رقمی را در زمینه اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی کسب کرده است. رئیس دانشگاه علم و هنر یزد، یکی از دلایل این موفقیت را، ارتباط و تعامل خوب و سازنده این دانشگاه با بخش خصوصی و مجموعه های صنعتی و خدماتی استان عنوان نمود.

اشعاری در خصوص شروع به فعالیت دانشگاه اشاره کرد: این دانشگاه فعالیت خود را از سال 1375 با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت شعبه ای از مؤسسه مرکزی آموزش عالی جهاددانشگاهی آغاز و از سال 1381 به عنوان یک مؤسسه مستقل در آمد. سپس در سال 1392 پس از اخذ موافقت شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،  از بیش از  300 موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی موجود در  کشور،  به دانشگاه علم و هنر ارتقاء یافت.

در پایان ایشان ضمن ابراز قدردانی از همه همکاران و دانشجویان بیان داشت : دستاوردهای به عمل آمده حاصل رهنمودهای اعضای محترم هیئت امنا، مدیران حال و گذشته این دانشگاه،  تلاش‌های ارزشمند همکاران محترم هیئت علمی، کارکنان دلسوز و خدوم، و همچنین دانشجویان فرهیخته این دانشگاه بوده است که بی تردید ادامه مسیر تعالی دانشگاه بدون همکاری ایشان امکان ناپذیر خواهد بود.