
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، رقابت علمی کنز با حمایت بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) امسال در دومین دوره خود با حضور دانشمندان جوان، محققان و نوآوران زیر 45 سال جهان اسلام برگزار شد.
این رقابت ها در میان حوزه های مختلف علمی شامل؛ معدن و صنایع معدنی، آب، محیط زیست، انرژی، سلامت و فناوری پزشکی، حمل و نقل، فناوری اطلاعات و ارتباطات، اقتصاد، بانکداری و تامین مالی در میان دانشپژوهان، دانشجویان و اساتید ایران و جهان اسلام برگزار شد.
امیرارسلان سراجه دانشجوی موفق رشته مهندسی پزشکی دانشگاه علم و هنر در حوزه معدن و صنایع معدنی با ارائه ربات آلفا (رباتی برای تسهیل امور معادن، راهسازی و ساختمان سازی) توانست در این از مرحله از رقابت ها،شایسته منتخب اولیه شود و به مرحله نهایی رقابت کنز راه یابد.
رقابت های علمی کنز توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با هدف تعمیق تفکر و ایجاد نوآوری در جامعه دانشگاهی برای رسیدگی به مشکلات جهان اسلام در حوزههای مختلف برگزار میشود. در دومین دوره رقابت علمی کنز ۶۵۸ اثر از ۲۵ کشور اسلامی توسط دبیرخانه رقابت دریافت شد که پس از داوری، ۲۰ طرح از کشورهای ایران، مالزی و بنگلادش انتخاب و در نهایت 6 اثر به عنوان طرح های منتخب دومین دوره رقابت علمی کنز معرفی شدند.