رئیس دانشگاه علم و هنر به مناسبت 27 اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، رئیس دانشگاه علم و هنر مصادف با روز ارتباطات و روابط عمومی پیام تبریکی رو ابلاغ نمود. در متن این پیام آمده است:
روز بیست و هفتم اردیبهشت مصادف با روز ارتباطات و روابط عمومی، یادآور و بیانگر جایگاه و مقوله مهم ارتباطات و اطلاع رسانی در دنیای ارتباطات و تکنولوژی است که امروزه به عنوان قلب تپنده ادارات و سازمان های مختلف تبدیل شده است.
روز ارتباطات و روابط عمومی، فرصتی است مبارک تا همه با هم برای توسعه ارتباطات اجتماعی و غنای معنوی و ارزشی این حرفه ارزشمند تلاش نموده و جایگاه این حرفه را در جامعه آرمان خواه و اسلامی تثبیت نماییم.
لازم میدانم فرارسیدن روز و هفته روابط‌عمومی را به محضر یکایک اعضای جامعه روابط‌عمومی ایران در سراسر کشور و به ویژه دست اندر کاران پر تلاش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر تبریک و تهنیت عرض نموده وامیدوارم این روز نقطه عطفی درتوسعه و تحول روابط عمومی باشد.