سیزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در استان یزد باحضور ۲۵۰ غرفه از استان های مختلف کشور دیروز افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، سیزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در استان یزد باحضور ۲۵۰ غرفه از استان های مختلف کشور با حضور استاندار یزد «مهران فاطمی» افتتاح شد.

این نمایشگاه در دو بخش تخصصی و عمومی، با حضور هنرمندان آثار رشته های خراطی، نگارگری، صنایع چوب، دست بافته های سنتی، کاربافی، زیورآلات سنتی، تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، کپو بافی، چاقو سازی، مسگری و ... به نمایش گذاشتند.

شایان ذکر است در این نمایشگاه با حضور دانشگاه علم و هنر، آثار هنری دانشجویان خود را به نمایش بازدیدکنندگان گذاشت. از جمله اثر برجسته ارائه شده، لعاب احیا توسط یکی از دانشجویان صنایع دستی که دارای ویژگی غیرقابل پیش بینی بودن و تک نسخه ای بودن میتوان نام برد.