دکتر محمود اشعاری رئیس دانشگاه علم و هنر در پیامی فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت، سالروز بزرگداشت مقام و ارزش والای معلم را به تمامی اساتید و معلمان، به خصوص اساتید فرهیخته‌ی دانشگاه علم و هنر تبریک گفت.

«مَنْ وَقرَ عالِماً فقدْ وَقرَ ربَّه» (هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است.) امام علی (ع)

12 اردیبهشت ، سالروز گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری پاسداشت مقام استاد و روز معلم، مناسبت ارزشمندی برای یادآوری مسئولیت خطیر اساتید و معلمان در امر تعلیم و تربیت است. روز معلم و استاد یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و به تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم همت گماشته اند.
اینجانب ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن هفته معلم را خدمت همه معلمان و اساتید فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور خصوصاً اساتید محترم دانشگاه علم و هنر که دلسوزانه و متعهدانه در انجام وظایف دانشگاهی در تلاش هستند تبریک می گویم.