با هدف ایجاد بسترهای مناسب برای گسترش همکاری‌های پژوهشی، فناوری، مطالعاتی، مشاوره‌ای و ارتقای توانمندی‌های اجرایی تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین دانشگاه علم و هنر و شرکت آب و فاضلاب استان یزد منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، در راستای دستیابی به چشم انداز 20 ساله کشور، اهداف برنامه ششم توسعه کشور، بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل طرفین، امکانات و توانایی‌های موجود و همچنین بهره‌گیری از استعدادها و توانمندی‌های تحقیقاتی، آموزشی، فناوری و نیز رفع محدودیت‌ها و نیازهای پژوهشی، دانشگاه علم و هنر و شرکت آب و فاضلاب استان یزد تفاهم نامه همکاری امضا نمودند. از جمله موضوعات مورد توافق در این تفاهم نامه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

همکاری، حمایت و اجرای اولویت‌های تحقیقاتی و طرح‌های پژوهشی شرکت و رفع نیازهای علمی آن در صورت تصویب کمیته تحقیقات شرکت؛

• استفاده از فرصت های مطالعاتی دانشگاه در راستای حل چالش ها و مشکلات صنعت آب و فاضلاب؛
  • اعلام و آگاه سازی دانشگاه، از اولویت‌های تحقیقاتی شرکت؛
  • همکاری طرفین جهت ایجاد و توسعه ارتباط مؤثر بین دانشگاه و صنعت آب؛
  • انجام داوری و نظارت بر پروژه‌های تحقیقاتی شرکت توسط دانشگاه در صورت تصویب کمیته تحقیقات شرکت؛
  • بهبود مستمر و تبادل دانش، تجربه و تخصص بین دانشگاه و شرکت؛
  • همکاری و مشارکت لازم در برگزاری جلسات هم اندیشی، سمینارها، همایش‌ها و کارگاه‌های مشترک بین دانشگاه و شرکت؛
  • ارتقای سطح علمی و فنی دانشجویان رشته‌های مرتبط و پرسنل شرکت.

لازم به ذکر است لینک "عناوین تحقیقاتی شرکت آب و فاضلاب استان یزد" جهت بهره‌برداری علاقمندان به شرح آدرس زیر می باشد: