این دوره جامع ویژه علاقه مندان علوم ورزشی، مربیان ورزشی، ورزشکاران با حضور دکتر سید محمد حسینی و دکتر نیما نکیسا برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دوره جامع پیشگیری، شناخت و بازتوانی بعد از آسیبهای ورزشی به همت دانشگاه علم و هنر و هیئت پزشکی ورزشی استان یزد از تاریخ 20 الی 22 بهمن برگزار می شود.

این دوره با حضور دکتر سید محمد حسینی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، متخصص آسیب و حرکات اصلاحی، مدرس فدراسیون پزشکی ورزشی و فدراسیون بدنسازی و مدرس سازمان فیتنس و سلامت ارویا و همچنین دکتر نیما نکیسا دکترای آسیب و حرکات اصلاحی از دانشگاه تهران و دروازه بان اسبق تیم ملی فوتبال ایران برگزار می شود.

گفتنی است در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی معتبر دانشگاهی و هیئت پزشکی ورزشی استان یزد اعطا می شود.