مصادف با 9 دی ماه روز بصیرت فاطمی، پایگاه مقاومت مرصاد بسیج اداری بیانیه ای در خصوص این روز اعلام کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم
نهم دی روز بصیرت فاطمی، ولایت مداری و مقاومت علوی ، روز شکست فتنه آمریکایی صهیونیستی گرامی باد.
نهم دی ماه سال 88 یکی از زیباترین روزهای تاریخ حیات انقلاب اسلامی ایران است و هرگز از حافظه تاریخ و ملت پاک نخواهد شد ملت همیشه در صحنه ایران  با مشاهده بی حرمتی و اهانت فتنه گران به ساحت مقدس سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در روز عاشورا و با الهام از هدایت الهی به صورت خود جوش با حضوری به هنگام در صحنه و با شوری متکی بر پیروی از راه شهدا و شعور و بصیرت انقلابی، بزرگترین، پیچیده ترین و شکننده ترین فتنه تاریخ علیه نظام دینی، ولایی و مردمی را در هم شکستند و فتنه گران و حامیان داخلی و خارجی آنها را ، انگشت به دهان گذاشتند.
مردم قهرمان  و شهید پرور ایران در روز نهم دی ماه نشان دادند که بر سر عهد و پیمانی که با رهبر کبیر و بنیانگذار انقلاب خود حضرت امام خمینی(ره) بسته اند، پایبند و وفادارند و امروز هم با اطاعت از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای( حفظه الله) همان راه را با وحدت ادامه خواهند داد.
ملت قهرمان و بزرگ ایران در  روز 9 دی سال ۸۸ یک صدا به ندای هل من ناصر حسین زمان، لبیک گفتند و ثابت کردند که  با تأسی از قیام عاشورا در مکتب مترقی اسلام به درجه ای از بلوغ و تکامل سیاسی- اجتماعی رسیده اند که تحت تأثیر توطئه‌های شوم صهیونیستی -آمریکایی قرار نخواهند گرفت و با تمام وجود از ارزشهای والای اسلام و شهدای خود دفاع می کنند.
آری 9 دیماه روزی است که به گفته رهبر فرزانه انقلاب "روز تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است و این حرکت مردم اتمام حجت برای همه است."
9دی روز بیداری، خروش، حضوری بی بدیل و لبریز شدن کاسه صبر ملتی هوشیاراست که به مقدساتشان، نظامشان و سالار شهیدانش توهین شده بود.
ما کارکنان و اساتید بسیجی دانشگاه علم و هنر در ایام سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و در آستانه دومین سالروز عروج سردار دلها حاج قاسم سلیمانی عزیز، بصیرت فاطمی، ولایت مداری و مقاومت علوی را سیره سردار سلیمانی و رمز پیروزی ۹ دی‌ماه دانسته و تصریح می‌کنیم: بصیرت به معنای آگاهی علمی، انسجام و وحدت ملی و دشمن شناسی است. هرچند سردار عزیزمان در میان ما نیست ولی همت، عزت و قدرت این سرباز وطن و حامی محرومان و عزیز دلها همواره سرمشق و الگوی ما می باشد. همانطور که در وصیت‌نامه سردار سلیمانی نیز این ویژگی مهم بسیار پررنگ مطرح شده است، ولایت مداری و ولایت محوری را سرلوحه کار خود قرار داده و  به تمامی اقشار جامعه، علی الخصوص به مسئولان کشور فرمانبرداری از مقام معظم رهبری (حفظه الله) را توصیه نموده و می گوید " والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد." به همه مسئولین علی الخصوص مسئولین کشور توصیه می نماییم از بی بصیرتی خواص در فتنه 88 که نتوانستند به درستی حقیقت را دریابند و خساراتی جبران ناپذیر به کشور و ملت وارد نمودند درس عبرت گرفته و همانگونه که اخلاص وولایت مداری رمز محبوبیت و موفقیت شهید سلیمانی بود همواره متواضعانه گوش به فرمان رهبر فرزانه انقلاب، خالصانه در خدمت مردم ولایت مدار، بصیر و همیشه در صحنه ایران اسلامی باشند که در این صورت از بحران ها عبور کرده و توطئه های آمریکای جنایتکار و انگلیس خبیث و اسرائیل غاصب و عمالشان نقش بر آب خواهد شد.
از خداوند متعال خواهانیم همیشه ما را پیرو مکتب حاج قاسم که همان مکتب امام حسین (ع) و شهادت است قرار دهد که بی شک این مکتب، سرمایه بزرگ فرهنگی، سیاسی، نظامی، اخلاقی و اجتماعی و مهم‌تر از همه مکتب مقاومت، ایثارگری و شهادت‌طلبی است که  این شهید بزرگوار با فداکاری و ایثارگری خود برای تمامی نسل‌های انقلاب درس‌های بسیار بزرگی بر جای گذاشتند.
ان تنصراالله ینصرکم و یثبت اقدامکم
پایگاه بسیج اداری مرصاد کارکنان دانشگاه علم و هنر و بسیج اساتید دانشگاه علم و هنر