نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس جهاد دانشگاهی صبح امروز یکشنبه 5 دی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی صبح امروز با حضور «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی و  «دکتر طیبی» رئیس جهاد دانشگاهی  در بوستان گفتگو تهران افتتاح شد.

گفتنی است این نمایشگاه باهدف معرفی مهم‌ترین دستاوردهای این نهاد در حوزه‌ پژوهش و فناوری، فرهنگ، آموزش و کارآفرینی و تجاری‌سازی و اقتصاددانش‌بنیان (یکشنبه 5 دی‌ماه) با شعار باور توان ملی، مدیریت جهادی، نوآوری برگزار شده است.

دانشگاه علم و هنر نیز با حضور در این نمایشگاه علاوه بر معرفی رشته ها و دانشکده ها،  همچنین محصولات و دستاوردهای فناورانه، دانش بنیان و تجاری سازی شده اعضای هیات علمی و دانشجویان خود را به معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.  لازم به ذکر است غرفه دانشگاه علم و هنر در سالن گلستانِ مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو واقع شده است.

از دیگر برنامه های این نمایشگاه می توان به رونمایی از جدیدترین دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف، برگزاری نشست‌های تخصصی، امضای تفاهم نامه با سازمان‌ها و تقدیر از پژوهشگران برتر این نهاد و ... می باشد.

شایان ذکر است بازدیدکنندگان می توانند از 5 تا 9 دی‌ماه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و همچنین به صورت محدود به صورت تخصصی برای مسئولان کشوری و لشکری، مدیران و متخصصان در تهران، ساعت 10 تا 18 در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو حضور پیدا کنند.