نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد با شعار «پژوهش و فناوری، پشتیبان تولید» در محل نمایشگاه‌های دائمی استان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار عصر دیروز سه شنبه با حضور «مسعود عظیمی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و جمعی از مسئولان یزد افتتاح شد.

نمایشگاه مذکور مشتمل بر ۱۲۵ غرفه شامل ۱۸ غرفه فناوری اطلاعات، ۲۷ غرفه سازمان‌ها ودستگاه ها و ۸۵ غرفه مجموعه‌های دانش‌بنیان است.

دانشگاه علم و هنر نیز با عرضه دستاوردهای اعضای هیات علمی و دانشجویان فعال خود در این نمایشگاه خودنمایی کرد و پژوهش ها و اختراعات، فعالیت های آموزشی، مهارتی و پژوهشی خود را به دید بازدیدکنندگان گذاشت.

شایان ذکر است این نمایشگاه تا جمعه نوزدهم آذرماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ برای بازدید علاقمندان دایر است.