طبق دستورعمل وزارت بهداشت واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه علم و هنر از چهارشنبه 17 شهریور آغاز خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، سرپرست دانشگاه علم و هنر «دکتر محمود اشعاری» با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه گفت: با پیگیری های صورت گرفته با معاونت درمان و بهداشت، مجوز واکسیناسیون دانشگاه علم و هنر گرفته شد و از فردا چهارشنبه 17 شهریور ماه واکسیناسیون دانشجویان آغاز خواهد شد.

وی گفت: واکسیناسیون دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی صورت خواهد گرفت و طبق جدول زمانبندی از طریق پیامک به دانشجویان اطلاع رسانی می شود.

در ادامه افزود: مرکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علم و هنر واقع در سالن حضرت قائم (عج) بلوار دانشجو می باشد و دانشجویان بایستی با همراه داشتن کارت ملی و یا کارت دانشجویی واکسن خود را در دو شیفت صبح 8 الی 12:30 و عصر 17 الی 20:30 در این آدرس دریافت نمایند.

دکتر اشعاری تاکید نمود خواهشمند است دانشجویان در بازه زمانی اعلام شده از طریق پیامک به مرکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه نمایند و از حضور و یا ازدحام خارج از زمانبندی خودداری فرمایند.

وی در پایان یادآور شد: مرحله نخست واکسیناسیون اعضای هیات علمی، اساتید و کارکنان در مرداد ماه 1400 طبق زمانبندی صورت گرفت و در صورتی که اساتید مشمول جا مانده باشند، با مراجعه به دانشگاه دوز اول به آنها تزریق خواهد شد.