هشتمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان یزد با حضور مسئولان استانی در دانشگاه علم و هنر آغاز بکار کرد.

هشتمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان یزد امروز شنبه سی ام مردادماه با حضور «احمد ترحمی» معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار، «محسن حرازی زاده» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان، «سید محمد رستگاری» فرماندار یزد، «محمدرضا دهقانی» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ، «دکتر محسن برزگری» معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر و «دکتر مهدی یزدیان« معاون پشتیبانی دانشگاه علم و هنر در محل سالن قائم دانشگاه علم و هنر واقع در بلوار دانشجو رسماً فعالیت خود را آغاز کرد.

این مرکز که با حمایت جمعیت هلال احمر استان و تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی یزد فعالیت می‌کند، همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۳ و ۱۷ تا ۲۱ آماده ارائه خدمات به شهروندان براساس سیستم نوبت‌دهی در این مرکز است.

در این مرکز علاوه بر تزریق دوز دوم واکسن آسترازنکا، دو دوز واکسن‌های برکت و سینوفارم نیز به شهروندان طبق اولویت‌بندی‌های سنی وزارت بهداشت، تزریق می‌شود.