به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، هیات رئیسه دانشگاه با صدور بیانیه ای ضمن تشکر از حضور پرشکوه مردم در انتخابات ، به آیت الله رئیسی رئیس جمهور منتخب تبریک گفتند.
 متن کامل این بیانیه بدین شرح است:
حماسه ۲۸ خرداد، نشان دهنده دلبستگی مردم به اسلام و نظام و انقلاب و لبیک به آرمان‌های انقلاب با دعوت رهبر حکیم  انقلاب است  و خود "نه بزرگ" به دشمنان و تحریم‌کنندگان انتخابات بوده و به ‌رغم توطئه‌های دشمنان انقلاب، آحاد مردم در پای صندوق‌های رأی، پرشکوه و دشمن‌شکن شرکت نمودند.
ضمن تبریک این حماسه ملی به رهبر انقلاب و مردم ایران اسلامی؛ این پیروزی را به آیت الله رئیسی در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری تبریک گفته و امیدواریم تحت زعامت حضرت آیت‌ الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز شاهد اقدامات موثر در جهت پیشرفت و آبادانی کشور و آرامش و رفاه مردم فهیم ایران عزیز باشیم.

و من الله التوفیق
هیات رئیسه دانشگاه علم و هنر