هیات رئیسه دانشگاه علم و هنر با صدور بیانیه ای دانشجویان و دانشگاهیان را به حضور حداکثری در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری دعوت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، هیات رئیسه دانشگاه با صدور بیانیه ای دانشجویان و دانشگاهیان را به حضور حداکثری در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری دعوت نمود. متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

به نام خدا
انتخابات همواره منشأ تغییر و دگرگونی و تحول از جانب مردم ایران بوده است و در آستانه تصمیمی بزرگ برای کشورمان قرار داریم وهر تصمیم جمعی ما، برای سالهای متمادی، زندگی تک‌تک ما را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
حضور پرشکوه ملت ایران پای صندوق‌های رای نشان‌دهنده بلوغ سیاسی ملت بزرگ ایران و ارتقای موقعیت و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی وهمچنین مایه عزت و آبروی بین المللی کشور و تحکیم امنیت و آرامش پایدار است.
بی‌تردید حضور حداکثری و آگاهانه مردم حماسه باشکوه دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی ایران عزیزرقم خواهد زد و سیلی محکم دیگری بر بدخواهان به خصوص استکبار جهانی ، خواهد بود.  معتقدیم که تک تک رای‌های ما در کنار  یکدیگر، به مثابه آجرهایی خواهند بود که بنای امنیت ایران اسلامی را خواهند ساخت.

به امید سربلندی بیش از پیش ایران اسلامی

و من الله التوفیق