امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا، مصاحبه پذیرفته شدگان اولیه دکتری روانشناسی به صورت مجازی و آنلاین شروع شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا براساس چارچوب کلی اعلام شده از نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصاحبه دکتری به صورت مجازی آغاز به کار کرد.

داوطلبان براساس زمان تعیین شده به صورت چهره به چهره با داوران جهت ارزیابی‌های علمی و عملی بصورت آنلاین حاضر شده و به طور متوسط 20 دقیقه، فرصت برای پاسخگویی به سئوالات داوران داده می شود.

شایان ذکر است متقاضیان تمامی مراحل مصاحبه خود را از درخواست و ثبت نام تا مصاحبه بصورت آنلاین انجام می دهند و داوطلبان با استفاده از نرم افزار اختصاصی پیاده سازی شده، برای درخواست مصاحبه خود، طبق روزهای اعلام شده، ساعت مصاحبه را انتخاب و مدارک خود را به ادارات آموزش و پژوهشی ارسال و یا اصلاح می نمایند و کاربری اختصاصی طبق زمان مصاحبه برای شرکت در مصاحبه آنلاین تخصیص داده می شود.