طبق سنوات گذشته در شب های قدر به مدت سه شب، دانشگاه علم و هنر در سوگ شهادت امیرالمومنین (ع) مراسم احیا برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، هر ساله با فرا رسیدن ماه رمضان و ایام شب‌های قدر دانشگاه‌ علم و هنر با برگزاری مراسم دعا و شب زنده داری میزبان مهمان شب قدر می‌شوند، اما امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا این مراسم‌ها با شیوه متفاوت برگزار خواهد شد.

این مراسم با رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی و با نوای گرم کربلایی حسین نمونه و  سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قاسم اردکانی و همچنین  قرائت دعای جوشن کبیر، زیارت امام حسین و دعای مجیر در شب های ١٩ ، ٢١ ، ٢٣ ماه رمضان از ساعت 24 به آدرس میدان عالم، انتهای بلوار شهدای گمنام، درجوار شهید خوشنام دانشگاه علم و هنر  آماده میزبانی از مهمانان ماه خدا است.