مراسم وداع با شهید گمنامی که فردا همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) در دانشگاه علم و هنر یزد تشییع و تدفین خواهد شد، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، استان دارلعباده و دارالعم یزد به برکت برگزاری دومین کنگره ملی ۴۰۰۰ شهید این استان که اجلاسیه نهایی آن اسفندماه امسال برگزار خواهد شد، امروز میزبان چهار شهید گمنام است و قرار است فردا یکشنبه ۲۸ دی ماه، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) در نقاط مختلف استان تشییع و تدفین شوند.

پیکر مطهر یکی از این شهدای گمنام که ۱۹ ساله و مربوط به عملیات محرم است، فردا در دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر واقع در بلوار شهدای گمنام آرام خواهد گرفت و به همین مناسب امشب مراسم وداع با این شهید ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی در حضور دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های مختلف در سال طراوات دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

سخنرانی، مداحی و اجرای سرود از برنامه‌های این مراسم بود. قرار است مراسم تشییع و تدفین پیکر پاک این شهید گمنام فردا ساعت ۹ صبح از میدان عالم به طرف دانشگاه علم و هنر برگزار شود.