در راستای رفاه دانشجویان و کمک به پرداخت هزینه های تحصیلی، معاون دانشجویی فرهنگی خبر از اعطای تسهیلات به دانشجویان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، معاون دانشجویی فرهنگی ضمن خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید و همچنین دانشجویان شاغل به تحصیل افزود: دانشگاه علم و هنر در راستای رفاه بیشتر دانشجویان و کمک به پرداخت هزینه‌های تحصیلی دانشجویان اقدام به پرداخت وام شهریه طبق ضوابط و بخشنامه‌های مصوب تعیین شده در صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نموده است و کلیه دانشجویان می‌توانند از امتیاز دریافت وام فوق استفاده نمایند.

وی خاطر نشان کرد: مبلغ وام برای مقطع کاردانی و کارشناسی برای هر ترم تحصیلی مبلغ 10.000.000 ریال و مقطع کارشناسی ارشد مبلغ 20.000.000 ریال می‌باشد.

** جهت کسب اطلاعات بیشتر به امور شهریه دانشگاه (آقای انصاری) مراجعه یا با شماره 7-38264080-035 داخلی 228 تماس حاصل فرمایید.