معاونت آموزشی دانشگاه با صدور اطلاعیه ای ضمن تاکید بر ضرورت برگزاری کلاسها و حضور دانشجویان در کلاس های آنلاین و آفلاین، زمان و شرایط برگزاری کلاس ها را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این اطلاعیه ضمن تشکر و قدردانی از استادان و دانشجویان به منظور همراهی در برگزاری کلاس های آموزشی به صورت آنلاین و آفلاین بر ضرورت تدوام این همکاری ها با حمایت حوزه معاونت آموزشی دانشگاه تاکید شده است. متن این اطلاعیه به این شرح است:

«بسمه تعالی»

با تبریک فرا رسیدن نوروز و اعیاد شعبانیه و آرزوی سلامتی برای یکایک استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، نظر به اینکه شرایط اضطراری کشور با توجه به شیوع ویروس کرونا همچنان تداوم دارد و با توجه به اهمیت برقراری فعالیت های علمی و آموزشی، اطلاعیه شماره 2 دانشگاه در خصوص برگزاری کلاس ها به شرح ذیل صادر می‌شود.

با توجه به اینکه سیستم مجازی دانشگاه در بخش آفلاین ظرف مدت زمان بسیار محدودی راه اندازی شده و در بخش آنلاین هم در شرف راه اندازی است، سعی بر آن است تا چالش ها و مسائل پیش رو در حداقل زمان ممکن مرتفع شوند که این امر با شناسایی خلاءهای پیش رو  سیستم با کارآمدی بهتری برای فعالیت علمی و آموزشی همکاران و دانشجویان مهیا گردد. در اینجا تاکید می شود که نیم‌سال دوم ۹۹-۹۸ به هیچ عنوان حذف نشده و از طریق برگزاری کلاس‌ها بصورت مجازی تا اعلام رفع قرنطینه خانگی از طریق مراجع ذیصلاح و برگزاری کلاسها بصورت حضوری ادامه خواهد داشت و اساتید محترم کلاس‌ها را بصورت مجازی برگزار نموده و دانشجویان نیز موظف به شرکت در کلاس‌های آنلاین هستند. استفاده از آموزش مجازی این فرصت را برای اساتید و دانشجویان گرامی فراهم نموده که بدون دغدغه فعالیت‌های علمی و آموزشی خود را پیگیری نمایند.

لازم بذکر است زمان شروع فعالیت این سامانه ها بزودی از طریق اطلاعیه در وب سایت دانشگاه به آدرس www.sau.ac.ir و پیج اینستاگرام elmohonaruni@ اعلام خواهد شد.

جزئیات اجرای سامانه آموزشی دانشگاه در اطلاعیه های بعدی خواهد آمد.