مسئول دانشکده فنی مهندسی و علوم دانشگاه توضیحاتی در زمینه آمار وقوع زلزله در کشور و لزوم ارتقای فرهنگ عمومی در برابر این بلایای طبیعی داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مسئول دانشکده فنی مهندسی و علوم دانشگاه در گفتگوی زنده  تلویزیونی به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی، توضیحاتی در زمینه آمار وقوع زلزله در کشور و لزوم ارتقای فرهنگ عمومی در برابر این بلایای طبیعی داد.

ایشان ضمن اشاره ضمن اشاره به تلفات و خسارات زلزله بم گفت: دو مولفه آگاه کردن مردم و طراحی و ساخت خانه های مقاوم در کاستن از فجایع زلزله بسیار مهم است.

وی در ادامه با تشریح وضعیت لرزه خیزی استان یزد بیان کرد که علی رغم اقدامات خوب انجام شده، آمار صدور پروانه در یزد پایین بوده و یزد جزو 4 استان با کمترین آمار صدور پروانه است.

یزدیان در پایان اقدامات لازم قبل، حین و بعد از زلزله را توضیح داده و تاکید کرد حفظ آرامش و خونسردی لازمه رویارویی با هر حادثه ای است.