براساس آمار منتشره از مجموعه سیویلیکا، دانشگاه علم و هنر در رده بندی تعداد انتشار مقالات داخلی حائز رتبه سوم شده است.

به گزارش پایگاه نمایه سازی کنفرانس‌های کشور (سیویلیکا)، با اعلام انتشار نخستین کارنامه جامع پژوهشی توسط مجموعه سیویلیکا به صورت اینفوگرافی به تحلیل و رتبه بندی عملکرد دانشگاهها و مراکز علمی مختلف به تفکیک دانشگاههای دولتی، آزاد، غیرانتفاعی، پژوهشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی در پنج معیار “انتشار مقالات داخلی”، “انتشار مقالات بین المللی”، “برگزاری همایشها”، “انتشار ژورنالها” و همچنین “انتشار اخبار علمی” در سال 1397 پرداخته است.

شایان ذکر است براساس آمار منتشره از مجموعه سیویلیکا در رده بندی دانشگاه های غیرانتقاعی، دانشگاه علم و هنر حائز رتبه سوم تعداد مقالات داخلی در این کارنامه شده است.