نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد با حضور پررنگ دستگاه‌های اجرایی و نهادهای دولتی و خصوصی بویژه دانشگاه علم و هنر در مجتمع خلیج فارس یزد گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد همزمان با هفته پژوهش و به همت پارک علم و فناوری یزد از شب گذشته در مجتمع تجاری خلیج فارس در حضور مسئولان ارشد استان گشایش یافت.

در این نمایشگاه قریب 60 غرفه در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان از پردیس‌های زیست فناوری و سیستم‌های پیشرفته صنعتی، پردیس علوم انسانی و هنر و پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات، همچنین شرکت‌هایی از مرکز رشد واحدهای فناور کشاورزی، مرکز توسعه فناوری سرامیک و مرکز پویانمایی پارک علم و فناوری یزد، همینطور دستگاه‌های اجرایی، شرکت های دولتی، شرکت‌های صنعتی و شرکت های دانشگاهی به عرضه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشی خود پرداخته‌اند.

دانشگاه علم و هنر نیز در این نمایشگاه با ارائه دستاوردهای اعضای هیات علمی و دانشجویان حضور پررنگی را به نمایش گذاشتند.

نمایشگاه فن بازار یکی از برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری است که هرساله با اهداف ترویج، تحسین و تعمیق پژوهش و فناوری در سراسر کشور برگزار می‌شود.