نوزدهمین دوره جشنواره موندنس با اعلام برگزیدگان خود در بخش‌های مختلف برنامه رسمی خود را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جشنواره بین‌المللی موندنس تحت عنوان فستیوال فیلم بدون مرز از سال ٢٠٠٠ با هدف حمایت و تشویق فیلم‌سازان مستقل سراسر جهان و کشف مفاهیم و استعدادهای جدید و روش‌های نوین داستان‌گویی برگزار می‌شود.

در این بین فیلمنامه «Friend» به نویسندگی علی عبدالوهابی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی دانشگاه علم و هنر در این جشنواره توانست حائز کسب مقام اول جشنواره فیلم موندنس آمریکا را بدست آورد و افتخارآفرینی را برای کشورمان ایران و دانشگاه کسب نماید.

نمایش آثار برگزیده و اهدای جوایز نوزدهمین دوره این رویداد بین‌المللی همزمان ١٥ و ١٦ سپتامبر برابر با ٢٤ و ٢٥ شهریور در بولدر، ایالت کلرادو امریکا برگزار شد.