معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر از اضافه شدن یک رشته جدید به رشته ‎‎ های تحصیلی این دانشگاه در اصلاحیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری 97 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دکتر «محسن برزگری» ضمن تبریک سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی در این باره افزود: رشته کارشناسی صنایع دستی  با کد رشته 49037  که مجوز آن از سوی وزارت علوم برای این دانشگاه صادر شده بود، در اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو اضافه شده است.

به گفته برزگری، برای اولین بار مجوز پذیرش دانشجو در رشته‌های کارشناسی ارشد تصویرسازی، مدیریت بازرگانی -بازاریابی و همچنین علوم و مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری موادغذایی (کشاورزی) توسط دانشگاه کسب شده و در مقطع کارشناسی نیز از سال تحصیلی جدید در رشته‌های مهندسی ایمنی صنعتی و طراحی صنعتی دانشجو پذیرش خواهد شد.