اولین کارگاه آموزشی برجسته گچ بری در استان یزد در محل دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم و هنر به مدت دوروز از روز شنبه و یک شنبه از ساعت ۹ الی ۱۸ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، "سمیه امیدواری" مدیر گروه تحصیلات تکمیلی معماری، با اشاره به اینکه این کارگاه چهارمین دوره آموزشی از سری دوره‌های پیرنیا اظهار کرد: این کارگاه که با حضور ۳۰ دانشجو از دانشگاه علم و هنر و سایر دانشگاه‌ها با هدف مهارت افزایی دانشجویان و وارد کردن هنرهای سنتی به عرصه معماری مدرن برگزار شد.

این مسئول در مورد دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه بیان کرد: ارتقای سطح مهارت دانشجویان و همچنین کارآفرینی دانشگاه برگزار شد.

امیدواری با اشاره به فراهم بودن امکان بازدید از این کارگاه برای موسسات و سایر مراکز گفت: این کارگاه میتواند زمینه ای برای حمایت از  گسترش و برگزاری این سری دوره ها در سراسر استان باشد.

وی  در پایان افزود: تمامی شرکت کنندگان گواهی پایان دوره را نیز دریافت کردند، از طرفی در پایان دوره از "کاظم جعفری" استادکار برجسته یزدی نیز تجلیل شد.