مدیر روابط عمومی دانشگاه علم و هنر گفت: امسال بیش از 1800 نفر طی تعطیلات نوروزی در دانشگاه علم و هنر اسکان یافتند که این رقم نسبت به سال گذشته 12درصد افزایش داشته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، "عباسعلی سلطانی" مدیر روابط عمومی با ارائه گزارشی در خصوص اسکان مسافران نوروزی اظهار داشت: دانشگاه علم‌ و‌ هنر طبق سنوات گذشته، امکانات رفاهی جهت اسکان کارکنان جهاددانشگاهی سراسر کشور در ایام نوروز از تاریخ‌های 25 اسفند 96 الی 13 فروردین 97 فراهم نمود.

سلطانی ابراز نمود: با توجه به رضایت میهمانان در سال‌های گذشته، مسلماً انتظار افزایش آمار در سال جدید را داشتیم، که در نتیجه امسال با اسکان تعداد حداقل 1800 نفر یعنی با افزایش 12 درصدی مواجه بودیم.

وی در ادامه افزود: این دانشگاه با تشکیل ستاد اسکان بصورت تلفنی، از 7 اسفند ماه 96 از جهاددانشگاهی سراسر کشور پذیرش را آغاز نمود . گفتنی است مسافران در سه باب سوئیت آپارتمان دانشجویی (امام حسین، دانشجو و امیر کبیر) اسکان یافتند.

این مسئول خاطر نشان کرد: ارائه بسته‌های فرهنگی شامل نقشه‌های راهنمای شهر و دانشگاه و معرفی جاذبه‌های گردشگری و اماکن تاریخی این استان، همچنین ارائه امکانات خدمات اینترنتی، از جمله امکاناتی بود که دانشگاه در اختیار مسافران قرار داد.