کارگاه آموزشی یافته های جدید فرزند پروری درمشاوره کودک به والدین با حضور جناب آقای دکتر محسن سعید منش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، کارگاه آموزشی یافته های جدید فرزند پروری درمشاوره کودک به والدین با حضور جناب آقای دکتر محسن سعید منش مورخ چهارشنبه ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ با هدف پرورش کودک به شیوه درست و اصلاح رفتار کودک توسط مشاور و والدین برگزار شد .

دکتر سعید منش در این مراسم، ضمن اشاره به نحوه پاداش به کودک بصورت تشویق های کلامی گفت: به عنوان مثال کودک وقتی کارهای غلطی را انجام می دهد والد نباید او را سرزنش کرد و به جای این کار باید رفتارهای درست وشایسته ی او را مورد تحسین و تشویق قرار داد.

وی افزود: کودک باید بداند که تشویق وتنبیه های والدین به طور یکسان است، یعنی والدین باید در پرورش فرزند خود یکسان عمل کنند تا کودکشان در دوگانگی تربیت قرار نگیرد.