سومین جشنواره ادبی هنری رویش و چهارمین کنگره بزرگداشت شهدای دانشجو در اسفندماه سال جاری به همت بسیج دانشجویی استان یزد با کسب مقام توسط دانشجویان دانشگاه علم و هنر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، سومین جشنواره ادبی هنری رویش و چهارمین کنگره بزرگداشت شهدای دانشجو به همت بسیج دانشجویی استان یزد در روز هفتم اسفندماه به کار خود پایان داد.

شایان ذکر است جشنواره رویش با هدف شناسایی دانشجویان هنرمند، آموزش و حمایت آنها و تولید آثار فاخر ادبی و هنری توسط دانشجویان برپا شده بود که دانشجویان در ۲۰ رشته از جمله نقاشی، عکاسی حرفه ای، عکاسی موبایلی، نماهنگ، تئاتر خیابانی، طنز یک نفره، شعر کلاسیک، داستان نویسی، سرود، نمایشنامه نویسی، خوانندگی سنتی و پاپ، طراحی لباس، دوخت لباس و ... به رقابت پرداختند.

از دانشجویان دانشگاه علم و هتر در اختتامیه این مراسم، خانم مهسا مبینی در بخش عکاسی حرفه ای با موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی با کسب مقام برگزیده و همچنین خانم فاطمه میرجلیلی در رشته دوخت شایسته تقدیر شدند.