سمیرادهقی یکی از دانشجویان دانشگاه علم و هنر از کسب کمربند مشکی دان ۴ خود خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،"سمیرادهقی" یکی از دانشجویان دانشگاه علم و هنر، از کسب کمربند مشکی دان ۴ خود خبر داد و اظهار کرد: از ۵سالگی تاکنون در رشته تکواندو فعالیت میکنم.

وی در رابطه با مسابقاتی که تاکنون در آن ها شرکت کرده است گفت: در چهار مسابقه استانی به مقام های اول تا دوم دست یافته‌ام.

وی افزود: در مسابقه پومسه شرکت و مقام اول تمام آن ها را کسب کرده ام.

این دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه علم و هنر در مورد دیگر مسابقات شرکت کرده بیان کرد: در ۴ مسابقه حوزه های پومسه ومبارزه به مقام های اول تا دوم دست یافتم.

وی در رابطه با تاثیر دانشگاه در کسب این افتخار بیان کرد: امکان تمرین به تنهایی در باشگاه دانشگاه یکی از مهمترین موقعیت هایی بود که تحت تاثیر دانشگاه به دست آورده و توانستم پیشرفت حائز اهمیتی داشته باشم.

دهقی در پایان ضمن خرسندی از سکونت خود در تهران گفت: خوشبختانه در تهران به ورزش بسیار توجه شده و از حمایت و توجه کافی برخوردارم.

گفتنی است این دانشجوی ۱۹ ساله اهل و ساکن تهران هم اکنون در ترم دوم در دانشگاه علم و هنر در حال تحصیل است.