دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر میزبان شهید گمنام با حضور دانشجویان در روز شنبه 28 بهمن 96 بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مراسم عزاداری و روضه خوانی ایام فاطمیه با سخنرانی جناب آقای آبایی (استاد حوزه و دانشگاه) و مداحی محسن محمدی پناه در روز شنبه 28 بهمن سال جاری در نمازخانه کوثر دانشکده علوم انسانی برپا شد. این مراسم که با حضور دانشجویان، اساتید و مسئولین دانشگاه برگزار شده بود،‌ میزیان یک شهید گمنام دفاع مقدس بودند.

شایان ذکر است، یزد در این ایام میزبان استقبال از شش شهید گمنام دوران دفاع مقدس دراستان یزد می‌باشد، که در مناطق مختلف استان یزد تشییع و خاکسپاری می شوند. قابل توجه است که با این شش شهید، تعداد شهدای گمنام مدفون در استان یزد به ۱۵۵ شهید می‌رسد.

گفتنی است این مراسم نیز در روز دوشنبه 30 بهمن 1396 با سخنرانی حجت الاسلام بشکانی (امام جمعه بهاباد)، آقای آبایی (استاد حوزه و دانشگاه) و حاج کاظم مشهدی بافان (یادگار هشت سال دفاع مقدس) و همچنین مرثیه سرایی و عزاداری توسط مداحان اهل بیت برگزار خواهد شد.