پایگاه مقاومت بسیج اداری مرصاد و روابط عمومی دانشگاه علم وهنر در اقدامی مشترک، اقدام به برگزاری جشنواره ورزشی ویژه کارمندان و اعضای هیات علمی این دانشگاه نموده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، با هدف شادابی و نشاط و همچنین سلامت جسم کارمندان و اعضای هیات علمی، پایگاه مقاومت بسیج اداری مرصاد و روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی نموده اند.

این جشنواره شامل رشته های تیراندازی، پینگ پنگ و دارت است که متقاضیان می‌توانند جهت ثبت نام مشخصات خود را شامل نام و نام‌خانوادگی، شماره موبایل را از طریق سیستم پیام و یا مراجعه حضوری حداکثر تا یکشنبه 19 آذر ماه سال جاری به مسئولین برگزاری اعلام نمایند.

شایان ذکر است مسئولین برگزاری مسابقات در بخش خواهران؛ خانم دهقانی زاده و در بخش برادران؛ آقای حسینی می باشد.

گقتنی است زمان برگزاری مسابقات بعد از اتمام مهلت ثبت نام، اعلام خواهد شد.