کارگاه آموزشی معرق کاشی به همت گروه و انجمن علمی معماری دانشگاه علم و هنر با تدریس استاد صادقیان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، گروه و انجمن علمی معماری کارگاه آموزشی معرق کاشی از سلسله کارگاه‌های استاد پیرنیا را برای دانشجویان در دانشگاه برگزار می نمایند.

"دکتر امیدواری" در این خصوص افزود: این کارگاه آموزشی در سه روز متوالی پنجشنبه، جمعه و شنبه از ساعت 8 صبح الی 17 بعداز ظهر برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، این کارگاه از مجموعه کارگاه های آموزشی پیرنیا با موضوع "کارگاه آموزشی معرق کاشی" با حضور یکی از استاد کار سنتی برجسته معرقکار " استاد محمد جواد صادقیان" می‌باشد.

مدیرگروه تحصیلات تکمیلی معماری ادامه داد: سعی شده است کارگاه با حداقل ترین شهریه به مبلغ 40 هزار تومان برای دانشجویان از 9 الی 11 آذر ماه 1396 برگزار خواهد شد.

و در پایان گفت: متقاضیان جهت ثبت نام می توانند حداکثر تا 6 آذر ماه 1396 با مراجعه به حوزه پژوهشی، واقع در طبقه سوم دانشکده فنی مهندسی و علوم دانشگاه علم و هنر مراجعه نمایند. لازم به تاکید است ظرفیت برای ثبت نام محدود می باشد و اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند. در پایان کارگاه به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره نیز اعطا خواهد شد.