جشن روز دانشجو در شهرستان اشکذر، با همکاری فرماندار اشکذر و مسئولان دانشگاه های علم و هنر، آزاد و پیام نور شهرستان اشکذر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، جشن روز دانشجو در شهرستان اشکذر، با همکاری فرماندار اشکذر و مسئولان دانشگاه های علم و هنر، آزاد و پیام نور شهرستان اشکذر با حضور استاندار محترم، فرماندار، شهردار، رییس سپاه، رییس نیروی انتظامی، اعضای شورای شهر و دانشجویان برگزار گردید.
در این مراسم آقای دکتر سید رضا سهروردی پزشک متخصص اطفال و مدرس بین المللی ان ال پی در این مراسم در مورد "راههای رسیدن به موفقیت" به سخنرانی پرداختند. همچنین استاندار محترم در مورد نقش مهم دانشجویان در موفقیت و پیشرفت کشور تاکید کردند و روز دانشجو را به آنها تبریک گفتند.

لازم بذکر است در پایان از دانشجویان برتر دانشکده اشکذر در رشته ارشد روانشناسی بالینی؛ خانم ها نجمه دستگاهدار و مهدیه زارع و در رشته ارشد مدیریت فناوری اطلاعات؛ خانم ها مریم جبالی و لیلا دهقانی تجلیل شدند.