دانشجوی دانشگاه علم و هنر در مسابقات قهرمانی کاراته بانوان سبک شوتوکان آسیا افتخار آفرینی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «زهرا احمدی» از دانشجویان دانشگاه علم و هنر، در اولین دوره مسابقات آسیایی کاراته بانوان، موفق به افتخارآفرینی کاراته کای در رشته ی کومیته وزن 50 کیلوگرم و کسب مقام دوم از این سری مسابقات شد.

نخستین مسابقات آسیایی کاراته بانوان با رقابت هزار و 200 ورزشکار در رشته های شوتوکان IKD و شیتوریو و سبک‌های کنترلی به میزبانی شهر جهانی و تاریخی یزد برگزار شد.

نمایندگان کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان و نپال و 17 استان کشور شامل قم، تهران، کرمان، فارس، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، همدان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، گیلان، ایلام، البرز، اصفهان و یزد در این مسابقات حضور داشتند.