دانشجویان دانشگاه علم و هنر یزد موفق به کسب رتبه‌های برتر آزمون سراسری کارشناسی ارشد در سالجاری شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «محمدابراهیم گلی مهدی‌ابادی» و «محمدجواد فروزانی مقدم» دو دانشجوی دانشگاه علم و هنر که به ترتیب با معدل‌های 19.58 و 18.86 در مقطع کارشناسی این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند، موفق شدند در کنکور سراسری کارشناسی ارشد به ترتیب رتبه‌های اول و سوم رشته میکرومواد غذایی را کسب کنند.

گفتنی است؛ دانشگاه علم و هنر یکی از پنج دانشگاه برتر غیرانتفاعی کشور از میان 16 دانشگاه و 280 موسسه غیرانتفاعی آموزش عالی است که به گفته‌ی معاون آموزشی این دانشگاه چهارمین دانشگاه برتر کشور در حوزه اشتغال دانش‌اموختگان مقطع کارشناسی ارشد و هشتمین دانشگاه در اشتغال فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی براساس رتبه‌بندی وزارت علوم نیز هست.

سابقاً نیز دانشجویان این دانشگاه در آزمون سراسری کارشناسی ارشد و دکتری رتبه‌های اول و دوم کسب کرده بودند.

دانشگاه علم و هنر در حال حاضر با قریب شش هزار دانشجو در 78 کد رشته در مقاطع دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کادانی در شهرهای یزد، اردکان و اشکذر فعالیت می‌کند.

• (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
logo-samandehi