با حضور پروفسور رضا نیلی پور،چهار کارگاه تخصصی عصب شناسی زبان،زبان شناسی شناختی ،زبان پریشی و دوزبانگی، در دانشگاه علم و هنر برگزار شد که با استقبال قابل قبولی از سوی دانشجویان،همراه بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،پروفسور رضا نیلی پور در کارگاه علمی دو روزه که شامل چهار سخنرانی تخصصی در زمینه های "عصب شناسی زبان"،"زبان شناسی شناختی"،"زبان پریشی"و"دوزبانگی" بود در جمع دانشجویان کارشناسی ارشد "آموزش زبان انگلیسی"و "روانشناسی عمومی و بالینی" بِه ایراد سخن پرداخت و دانشجویان را از آخرین یافته های علمی در این زمینه های تخصصی مطلع ساخت.

حاجی محمدی،رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر، بر تداوم همکاری دکتر نیلی پور با دانشگاه و استمرار حضور این استاد برجسته در دانشگاه علم و هنر تاکید نمود و إظهار داشت مطابق مذاکرات انجام شده، در نیمه اول اردیبهشت سال آینده ٤ کارگاه علمی دیگر با حضور ایشان برگزار خواهد شد.

پروفسور رضا نیلی پور ،زبان شناس، روان شناس و عصب شناس شهیر ایران، صاحب تألیفات و ترجمه های متعدد در حوزه‌های زبان شناسی، روان شناسی و علوم شناختی می‌باشد.