مرکز کارآفرینی و اشتغال حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه در راستای مهارت افزایی دانشجویان جهت ورود به بازار کار، اقدام به برگزاری دومین دوره آموزشی پرورش و تکثیر زالوی طبی بهداشتی نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مرکز کارآفرینی و اشتغال حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه در راستای مهارت افزایی دانشجویان جهت ورود به بازار کار، اقدام به برگزاری دومین دوره آموزشی پرورش  و تکثیر زالوی طبی بهداشتی نموده است.

لازم به ذکر است اولین دوره آموزشی پرورش زالو در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ با استقبال دانشجویان علاقمند برگزار گردید و تعدادی شرکت کنندگان، با راه اندازی کارگاه پرورش زالو در این حوزه مشغول به فعالیت شده اند.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به کارشناس پژوهشی آقای زارع نژاد مراجعه یا با داخلی ۲۲۴ تماس حاصل نمایند آخرین مهلت ثبت نام 30 مهرماه 97 اعلام شده است.

logo-samandehi