سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری در راستای توانمندسازی و تسهیل دانشجویان به بازار کار، از امکان معرفی دانشجویان دانشگاه علم و هنر به تمام واحدهای صنعتی، شرکتها و سایر محیطهای کسب و کار در قالب کارورزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری "دکتر علی صدری" در راستای توانمندسازی و تسهیل دانشجویان به بازار کار، از امکان معرفی دانشجویان دانشگاه علم و هنر به تمام واحدهای صنعتی، شرکتها و سایر محیطهای کسب و کار در قالب کارورزی خبر داد.

سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری با تاکید بر اینکه این درس کاملاً اختیاری، فاقد واحد درسی و بدون شهریه است، تصریح کرد: دانشجویان می‌توانند از این فرصت برای جذب بازار کار استفاده نموده و در هر ترم فقط یک محل کارورزی را انتخاب کنند.

وی با اشاره به اینکه درس کارورزی برای تمامی دانشجویان کارشناسی اعم از پیوسته و ناپیوسته و همچنین دانشجویان کارشناسی‌ ارشد می باشد، گفت:  دانشجویان کارشناسی پیوسته حداکثر 8 بار و دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و ارشد حداکثر 4 بار می‌توانند درس مذکور را اخذ کنند و در طول این مدت کارورزی از بیمه دانشجویی استفاده نمایند. طول دوره تابستان حداقل 300 ساعت و در طول نیمسال 150 ساعت است.

وی تاکید نمودند: ارزشیابی توسط سرپرست کارورزی و مدیر گروه انجام می‌گیرد و دوره‌های گذرانده بدون واحد و نمره در کارنامه نهایی دانشجو ثبت خواهد شد و تاثیری در نمره کارنامه نخواهد داشت.

وی در پایان گفت: متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین جستجوی محل مناسب کارورزی، از وب سایت دانشگاه، بانک اطلاعاتی مشاغل استان را دریافت نمایند. شایسته است دانشجویان گرامی با دقت و حوصله مشاغل استان را بررسی و محل‌های کارورزی خود را انتخاب نمایند.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و همچنین ثبت نام به مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه (آقای خواجه منصوری) مراجعه و یا با تلفن 03538264080 داخلی 217 تماس حاصل فرمایید.

دریافت اطلاعیه ها و بانک اطلاعاتی مشاغل استان