مدیر دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و هنر از راه اندازی مرکز مشاوره دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، "محمد حسین دهقان" با اشاره به اینکه یکی از مشکلات و معضلات در حوزه خدمات روانشناسی، فعالیت افراد غیرمتخصص در زمینه مشاوره می‌باشد، اظهار کرد: دانشگاه علم و هنر جهت ارتقاء سلامت روانی دانشجویان اقدام به راه‌اندازی مرکز مشاوره و روان درمانی نموده است.

وی ادامه داد: امیدواریم با راه‌اندازی این مرکز و استقبال دانشجویان و استفاده از اساتید متخصص و متعهد در جهت کاهش معضلات اجتماعی دانشجویان مثمر ثمر باشد.

این مسئول در مورد همکاری خانواده‌ها نیز بیان کرد: در طرح ایجاد مرکز خدمات مشاوره همکاری و ارتباط با خانواده‌ها یکی از ارکان موفقیت دانشجویان می‌باشد.

وی در رابطه با این مرکز نو تأسیس گفت: مرکز مشاوره و روان درمانی دانشگاه علم و هنر در زمینه مشاوره تحصیلی، افسردگی، اضطراب، مشاوره پیش از ازدواج، ارائه خدمات تخصصی ازدواج، مسائل زناشویی و مسائل دینی و مذهبی در دو دانشکده علوم انسانی و فنی و مهندسی مشغول به فعالیت می‌باشد، که دانشجویان متقاضی می‌توانند جهت اخذ نوبت به حوزه دانشجویی فرهنگی دانشکده‌های خود مراجعه نمایند.