معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه از آغاز ثبت نام هجدهمین دوره عتبات دانشگاهیان از ۲۵ آذرماه در سایت لبیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، "دکتر میرمحمد اسعدی" معاون دانشجویی فرهنگی از آغاز ثبت نام دانشگاهیان جهت اعزام به عتبات عالیات خبر داد و گفت: ثبت نام دانشگاهیان جهت اعزام به عتبات عالیات(نجف، کربلا و کاظمین) در هجدهمین دوره از 26 آذر ماه در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir آغاز شد و تا 5 دی ماه در سایت لبیک ادامه خواهد یافت.

وی افزود: در هجدهمین دوره عتبات دانشگاهیان ۵ گروه اساتید دانشگاه ها، دختران دانشجو، متاهلین، پسران مجرد و کارمندان دانشگاه ها می توانند ثبت نام کنند.

اسعدی اضافه کرد: اعزام های هجدهمین دوره عتبات دانشگاهیان از بهمن ماه ۹۶ تا اردیبهشت ماه ۹۷ صورت خواهد گرفت و کاروان ها به دو صورت زمینی و هوایی راهی عتبات عالیات خواهند شد.

وی افزود: تاریخ و نوع اعزام به صورت زمینی یا هوایی در سامانه جامع عتبات دانشگاهیان در سایت لبیک اعلام شده و هر دانشگاهی می تواند 2 تاریخ برای شرکت در قرعه کشی انتخاب و ثبت نام کند.

وی در خصوص اعطای وام به زائرین دانشگاهی نیز گفت :با برنامه ریزی های انجام شده توسط ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، به زائرین دانشگاهی تسهیلات بانک ملت یا صندوق رفاه دانشگاهیان تعلق خواهد گرفت و زائرین می توانند برای سفر عتبات متقاضی دریافت این وام شوند.

گفتنی است؛ جزئیات بیشتر در خصوص شرایط و چگونگی ارائه تسهیلات به دانشگاهیان متقاضی تشرف به عتبات عالیات به زودی منتشر خواهد شد.

برای ورود به سامانه جامع عتبات دانشگاهیان کلیک کنید