در مراسمی از کتاب گبه پلاس به تالیف دانشجوی ارشد اقتصاد و مدیریت فرش رونمایی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، کتاب گبه پلاس با نویسندگی دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد اقتصاد و‌ مدیریت فرش در مراسمی با حضور رییس مرکز ملی فرش ایران، معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر، مدیر گروه فرش، اساتید و جمعی از دانشجویان، در مراسمی رونمایی شد.

گفتنی است این کتاب به نویسندگی سلمان گورنگی از دانشجویان کارشناسی ارشد اقتصاد و مدیریت فرش دانشگاه علم و هنر می باشد که در روز پنجشنبه 23 آذر ماه سال جاری رونمایی شد.

در این مراسم "دکتر کارگر" رئیس مرکز ملی فرش ایران نقطه نظرات خود را در خصوص کتاب بیان نمود و ضرورت و تاثیر عمیق قصه‌گویی و روایتگری فرش و نیاز به آن جهت معرفی هرچه بیشتر فرش به کشورهای جهان ایراد سخنرانی نمودند.

شایان ذکر است در پایان مراسم لوح رونمایی کتاب توسط اساتید امضا و اهدای کتاب توسط نویسنده به مسوولین، اساتید و دانشجویان انجام شد.