به همت گروه آموزشی زبان انگلیسی دانشگاه علم و هنر در سومین سال متوالی مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) با مشارکت دانشجویان این رشته در نمازخانه دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، برای سومین سال متوالی و به همت گروه زبان انگلیسی و با همکاری حوزه دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و هنر مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) به زبان انگلیسی برگزار گردید.

در این مراسم که در روز چهارشنبه 24 آبان ماه که با استقبال پرشور دانشجویان و مسئولین دانشگاه همراه بود، حاجی محمدی رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه علم و هنر در سخنانی که به زبان انگلیسی ایراد نمود به فلسفه و درسهای قیام کربلا اشاره کرد و از برگزارکنندگان مراسم و دانشجویان قدردانی نمود.

از دیگر برنامه های این مراسم می توان به تسلیت گویی به حضرت فاطمه(س) که توسط خانم دکتر فلاح مدیرگروه زبان انگلیسی دانشگاه اجرا گردید، ‌همچنین خطبه حضرت زینب (س)، خطبه حضرت سجاد(ع)، پخش کلیپ و ... اشاره نمود.

گفتنی است در پایان این مراسم، نوحه خوانی و سینه زنی به زبان انگلیسی برگزار شد و حاضرین با چشمان اشکبار و چهره های محزون به سینه خود زدند و یاد و خاطره شهدای کربلا را گرامی داشتند.