مدیر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علم و هنر یزد با اشاره به راه‌اندازی اتاق ایده و تجاری‌سازی ایده در این دانشگاه در آینده نزدیک، اظهار کرد: دانشگاه علم و هنر از دانشجویان صاحب ایده حمایت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «علی صدری» در حاشیه همایش طعم کارآفرینی در این دانشگاه گفت: مرکز کارآفرینی و اشتغال دانشگاه، فعالیت‌هایی را پیرامون سه محور مباحث ترویجی و انگیزشی، مهارت افزایی و حمایت از دانشجویان، در دستور کار دارد.

وی در مورد محور اول فعالیت‌های حوزه اشتغال، اظهار کرد: تغییر نگرش و باور دانشجویان نسبت به کار و شغل آینده، اهمیت بسیار زیادی دارد و صرفاً مدرک تحصیلی جواز ورود به بازار کار نیست و مهارت‌آموزی لازمه ورود به بازار کار است .

مدیر کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علم و هنر با اشاره به محور دوم فعالیت‌های حوزه اشتغال با عنوان مهارت‌افزایی گفت: دانشجویان پس از دانش آموختگی باید مهارتی متناسب با رشته تحصیلی داشته باشند لذا در همین راستا برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف مانند تعمیرات سخت افزارهای تلفن همراه، تعمیرات اسپیلت، نصب کناف و طراحی وب سایت و غیره برای آنها در نظر گرفته شده است.

صدری از راه اندازی اتاق ایده و تجاری‌سازی در دانشگاه علم و هنر خبر داد و گفت: دانشجویان صاحب ایده که ایده آن‌ها به مرکز کار آفرینی ارسال شده است، پس از داوری ایده‌ها می‌توانند در این مرکز مستقر و از حمایت‌های دانشگاه بهره مند شوند .

وی ادامه داد: این دانشجویان می‌توانند از حمایت‌های مشاوره‌ای نظیر مشاوره تاسیس شرکت، مشاوره حقوقی و مشاوره بازاریابی بهره‌مند شوند. البته از این دانشجویان در زمینه‌های آموزش و استفاده از امکانات نیز حمایت می‌شود به طوری که می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه دانشگاه به صورت رایگان بهرمند شوند .

این مسئول در پایان از دانشجویان صاحب ایده خواست که ارتباط خود با دانشگاه را بیش از پیش افزایش دهند و از تسهیلات معنوی این دانشگاه نیز بهرمند شوند .

گفتنی است؛ همایش طعم کارآفرینی با حضور دانشجویان استان در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه علم و هنر برگزار شد و «تقی فرهنگ نیا» مدیر مرکز رشد فناوری اطلاعات پارک علم و فناوری یزد به عنوان سخنران مدعو این برنامه، آموزش‌هایی جهت نحوه کسب و کارهای درآمدزا ارائه کرد.

خبرنگار: فاطمه رهبر