به همت گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر اولین بار در استان طرح الماس‌های بی نظیر خدا ویژه مدارس محروم برگزار نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مسئول  بسیج شهید احمد کاظمی دانشگاه علم و هنر با اشاره به اجرای طرح‌های جهادی با عنوان "الماس های بی نظیر خدا" از اجرای مداوم فعالیت های جهادی ویژه مدارس مناطق محروم استان خبر داد.

آرمان دریایی صلخی در گفت و گو درمورد اجرای طرح جهادی الماس های بی نظیر خدا گفت: اجرای این طرح در بین مناطق محروم و حاشیه نشین استان در راستای ارتقای سطح علمی دانش آموزان و سازندگی مدارس برای اولین بار در دبستان میثم اجرا شد.

وی در ادامه افزود: از مهم ترین برنامه های این طرح، رنگ آمیزی و تعمیر دیوار مدارس، برگزاری دوره های آموزشی ویژه دانش آموزان کم توان مالی و اجرای برنامه های شاد و مفرح با هدف ارتقای سطح فرهنگی است که برای اولین بار در دبستان میثم منطقه سید میرزا اجرا شد.

این مقام مسئول در مورد برنامه های دیگر اجرا شده در این طرح عنوان کرد: 120 نفر از دانش آموزان این مدرسه با چهار دستگاه اتوبوس در دانشکده فنی مهندسی حضور پیدا کردند و علاوه بر آشنایی با محیط دانشگاه از صحبت های علمی مسئولان دانشگاه بهرمند شدند.

گفتنی است که این طرح تا پایان امسال در بسیاری از مناطق محروم حاشیه نشین استان، هفته ای یک بار اجرا خواهد شد.

البته لازم به ذکر است که این طرح ها مداوم به مدت دوسال علاوه بر سازندگی، برگزاری کارگاه های آموزشی و فرهنگی بسیاری را در نظر خواهد داشت.

خبرنگار: فاطمه رهبر