به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر به همت انجمن علمی صنایع غذایی همایش روز جهانی غذا با حضور مسئولین سازمان غذا و دارو، ریاست و معاونین دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی برگزار شد.
به رسم یادبود 24 مهر روز جهانی غذا، با هدف معرفی وتشویق دانشجویان برای کارافرینی و راه اندازی واحدهای تولیدی سمیناری با این موضوع برگزار شد. در این سمینار "دکتر مصدق" رئیس سازمان غذا و داروی یزد و همچنین "دکتر مورکیان" مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی به ایراد سخنرانی پرداختند.
در این مراسم "دکتر برزگری" معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و همچنین "دکتر اخوان در مورد کارآفرینیو حمایت از دانشجویان کارآفرین به سخنرانی پرداختند.
گفتنی است اهداف ملی روز جهانی غذا؛ کاهش مصرف قند، نمک و چربی و معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت می باشد .