آیین ورودی دانشگاه علم و هنر با حضور جمعی از دانشجویان ورودی جدید در سالن اجتماعات حضرت قائم (عج) دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «محسن برزگری» معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر در این مراسم ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه، تصریح کرد: دانشگاه علم و هنر یکی از پنج دانشگاه غیردولتی برتر کشور محسوب می‌شود که شش هزار  دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلات عالی را دارد.

وی گفت: این دانشگاه در 67 رشته تحصیلی کارشناسی ، 27 رشته مقطع کارشناسی ارشد، پنج رشته مقطع کاردانی دانشجو می‌پذیرد .

بزرگری با اشاره به تدریس هشت رشته در حوزه هنر در این دانشگاه، یاداور شد: در حال حاضر 500 مدرس در رتبه‌های مختلف علمی با این دانشگاه همکاری دارند.

سخنرانی معاونین آموزشی و پژوهشی و فرهنگی دانشگاه نیز از دیگر بخش‌های این برنامه بود. همچنین چنین برنامه‌ای با حضور والدین دانشجویان در این دانشکده برگزار شد.

خبرنگار: فاطمه رهبر